Banyak Angin

Saya dah 28 weeks.. Tapi masih lagi struggle dengan angin dalam badan.. Kalau tak sendawa, rasa penat je.. Dah sendawa pun penat.. Lepas tu sambung lagi berangin.. Banyak betul faktor penyebab badan berangin mase mengandung ni kan sampai tak tau ape penyebab utamanye.. Naik rimas asik nak sendawa je..

3 Balas

sabar sis, sy pun angin byk je,, sendawa memanjang,,, cuba sis amalkan minuman halia, atau campurkan serbuk halia dlm minuman sis,, jgn amalkan hari2,, bila rasa mcm bdn berat sgt,,, inshallah,,

Dugaan ibu mengandung. Bertabah la. Tak lama da tu.

mmg cmtu