BADAN BERANGIN MENYUCUK

Hi mommies, saya pregnant 22w. Nak ikutkan sekarang dah trimester 2, tapi badan rasa berangin sampai rasa menyucuk dekat kiri kanan belakang. Lepastu ingatkan hilang dah loya, tapi lately ni asyik muntah je. Ada yang sama ke?

2 Balas

Sy prnah kena ms 1st pregnant .. bdn msk angin je .. now preggy yg ke2 sy jaga .. Amalkan teh o halia ..bidan ckp ok boleh mnum .. lps sy amalkan tu bdn pn segar xmsk angin .. kalau ada mkn makanan yg sejuk berangin pn cpt keluar (kentut)🫰🤚

Sama laa kita sis . saya 20w . sakit betul sampai susah nak tidur