Yellow & brown discharge

Salam mommies semua, Maaf gambar agak disturbing... Normal ke kalau kadang2 keluar mcm ni ? Ni kali ke 3 dah utk tempoh dalam seminggu. Kalau sebelum ni warna brown, tapi lagi sedikit dari ni.. saya ada try bau, tapi takda jugak. Dah jumpa doc since week 6 haritu (now week 7), scan baby (dah boleh nmpk kantung & nampak kedip2 & dapat dengar heartbeat sekali. Doc dah bagi duphaston & advise kena banyakkan rehat. Tapi saya working mom, doc bagi MC sehari je 😅 macam mana nak rehat kalau kerja, kena turun naik tangga setiap hari. Mommies please advise, ni my 1st time pregnant. Risau tapi cuba untuk positif..

Yellow & brown discharge
13 Balas

knk rhat seckup nya sis....jga kesihatan...jgn trlalu bnyk bergerak

Tk normal sila jumpa doktor

pergi jumpa doctor sis