trauma

salam mommies semua . lama x menjengah kt cni . pada bulan 11 sy telah melahirkan anak dan anak sy meninggal disebabkan darah tinggi . hampir 3 bulan terasa nk mengandung lg . tp trauma dgn kejadian hari tu . ada mommies semua yg ade darah tinggi mcm mane mommies semua jg kandungan dan handle tekanan darah tinggi .

1 Balas

Sy drh tinggi masa hari due n xsmpat admit ward sbb jln dh buka 4cm trus msuk LR.. tp lps brsalin sy msih kna check drh tnggi tu 2 hari skali, alhamdulillah, lps 2 mnggu dh ok.

4y ago

sy bleh kategorikan dh lekat drh tinggi ..