Fm Milk

Salam mommies semua, jangan kecam saya, saya cuba yang terbaik dan inginkan yang terbaik untuk baby saya, tapi breast milk saya mmg sikit..sy ikhtiar cuba segalanya, kerap menyusu, kerap perah, mkn lobak putih, kurma semuanya saya dah buat.. tapi rezeki susu saya mmg sikit.. baby sy tak kenyang.. berat hati saya nak bagi fm tapi sy terpaksa.. saya nak tnya mommies semua susu apa yang bagus utk newborn..

27 Balas

sy pon ada masalah sama mcm sis.. sy bg anak sy susu anmum bayi.. doktor yg syorkan.. sy still bg anak susu bdn tp selang seli ngn susu formula..sy kerap bg ank susu bdn wlupon susu ta byk sbb sy sntiasa positifkan diri lama2 nnt susu bdn akan byk sbb anak selalu hisap

4y ago

sy bg susu formula masa ank umur 3mggu lagi sbb dlm pntg susu sy kurang tp sy ta give up.. sy mkn makanan yg boleh tmbh susu