Fm Milk

Salam mommies semua, jangan kecam saya, saya cuba yang terbaik dan inginkan yang terbaik untuk baby saya, tapi breast milk saya mmg sikit..sy ikhtiar cuba segalanya, kerap menyusu, kerap perah, mkn lobak putih, kurma semuanya saya dah buat.. tapi rezeki susu saya mmg sikit.. baby sy tak kenyang.. berat hati saya nak bagi fm tapi sy terpaksa.. saya nak tnya mommies semua susu apa yang bagus utk newborn..

27 Balas

Sama mcm sy, sy Ingat baby tak cukup mnum susu sy. Tp sbnarnye mmg baby kjap2 ngis nk susu.. Tu sbb Allah nk byk kan susu Ibu.. Tp syg, sy bru tau slpas abis pantang... Sy dh cmpur fm. Tp smpai skg sy msih fight utk breastfeed.. InsyaAllah sy Cuba susu sy ckup utk smpai dia 2 tahun wlaupon cmpur fm.. Baby sy pkai susu lembu tak OK.. So pkai korihome susu kambing, Sis jgn terus stop kay breastfeed fight.. 💪

5y ago

okay sis thanks for suggestions..sy akn cuba juga💪