Fm Milk

Salam mommies semua, jangan kecam saya, saya cuba yang terbaik dan inginkan yang terbaik untuk baby saya, tapi breast milk saya mmg sikit..sy ikhtiar cuba segalanya, kerap menyusu, kerap perah, mkn lobak putih, kurma semuanya saya dah buat.. tapi rezeki susu saya mmg sikit.. baby sy tak kenyang.. berat hati saya nak bagi fm tapi sy terpaksa.. saya nak tnya mommies semua susu apa yang bagus utk newborn..

27 Balas

Hehe takde kena kecam lah. Bukannya awak nak bagi baby makan nasi 😉 boleh cuba brand S26, compare dgn fm lain yg saya pernah beli, S26 tu nutrient dia complete sikit, takbyk filling, hm takreti nak explain lebih2 tapi so far, Alhamdulillah baby takde allergic apa, berak kencing ok. Btw, utk bm awak, awak jgn give up k, 😘ada masa, just bagi baby latch, biar ada bonding dgn bf, kalau dia lapar, sambung fm pulak. In shaa Allah awal lagi tu, baby still newborn kan, awak boleh try yg terbaik utk dpt bm yg sedang cukup nanti. Cuba lagi booster apapa, yg natural ke, supplement ke & yg penting, jaga kesihatan diri, jgn stress2. Kita ibu2 yg berjiwa kuat 😚