Brown discharge on off ???

Salam mommies semua . Ada x yg sama mcm sy kluar brown discharge on off . kejap ada kejap xda . 26/9 tu sy da pegi hosp O&G (EPAU) utk scan melalui tvs . doc ckp nmpk yolk sac tp tiada fetal pole . tu kantung bru 6 minggu 6 hari . n doc ckp kalau brown tu xperlu risau katanya . Lagipun sy xda rasa cramp , sakit2 perut pun xda . Brown discharge tu bila lap guna tisu baru nampak ? brown discg. ni start 12/9 tp selang brapa hari lpas tu xda n discg. tu kluar lagi mmg trus g klinik swasta msa tu tp doc pesan kalau drh makin byk cpt2 g emergency . sy monitor hari2 kejap ada kejap xda . n lepas dr hosp 26/9 tu discg. kluar lg sampi sekarang ni x byk n x perlu pakai pad . discharge tu warna coklat gelap hari ni ?sy risau sbb sy xda pengalaman . huhuhu . nurse pesan kalau keluar drh byk bru dtg hosp . next appt. sy 15/10 ni lama lagi ? sy sorang ja ka yg mcm ni ? ??

18 Balas

Saya dulu mcm tu jugak... Spotting on off warna koko je.. Cuak jugak.. 4 hari lepas tu xde dah.. So igt ok lah... Next week tu ada balik.. Brown spotting, pastu kluar fresh blood. Lama2 lagi banyak.. Trus ke hsptal Dr cakap dah missed Miscarriage. Tgu janin turun sendiri je..

5y ago

Rasa biasa je.. Tak sakit..pagi dah keluar skit, petang makin banyak. Petang tu baru p hospital. InsyaAllah sis... Doa banyak2... Harap ada rezeki sis.. Jgn stress2 ye..