Perlu pergi hospital atau klinik

Salam mommies, saya dah 2 bulan tak datang period. Bulan lepas dah check upt 2 line. Dua hari lepas pulak ada keluar warna coklat kat pantiliner. Dan semalam ada keluar darah banyak tapi takde ketul ketul besar ada halus je ketul tu. tadi check lagi sekali upt masih 2 line. Saya perlu ke hospital malam ni jugak ke atau tunggu esok pergi kk saje ?

10 Balas

Tak perlu tunggu esok. terus pergi hospital bahagian PAC ward bersalin. bukan bahagian emergency biasa. ancaman keguguran. kalau pergi mlm ni kemungkinan masih boleh diselamatkan.