2nd pregnancy after miscarriage

Salam mommies! Saya baru lepas miscarriage 9/2. Alhamdulillah lepas sekali period lekat lagi. Bila masa sesuai saya perlu pergi jumpa doctor? Ke saya perlu tunggu sampai 10w-12w baru pergi scan? Thank you in advance mommies!

3 Balas

Saya lepas keguguran and pregnant balik tu saya tunggu lepas masuk 7w baru scan. Slagi xde spotting ke bleeding ke or sakit perut terlampai thn no need worry

1y ago

Thank you mommy 🥰

8w ke atas dh boleh scan.. n buku pink kene bukak sblum 12w tw.. call kk utk dptkn appt tu🫶🏻

1y ago

Thank you mommy

yes. tgu 8 to 12w.

1y ago

Thank you mommy