MISSED MISCARRIAGE

Salam mummies, saya baru go thru D&C semalam, baby heart beats stopped at weeks 9 5days. My 2nd pregnancy, 2nd miscarriage. Doakan saya kuat ya mommies semua.

2 Balas

Ya Allah..semoga sis kuat dan byk2 bersabar ye...maaf saya nk tye sebelum miscarriage sis ade spotting tu kerap ke?warna ape?..sbb saya ade spotting dark brown tp sikit sgt...dah seminggu dah..risau pun ade

5y ago

Spotting mula dgn brownish, then soft pink then dark brown dan berterusan dark brown ni smpi smlm.

Kuat ya sis..

5y ago

Terima kasih sis