Perut Berangin

Salam mommies. Saya baru bersalin 24feb usia kandungan 37w sangkut GDM melalui pembedahan. Yg ni anak kedua, anak first pun operate. Masalah dsini perut sy kerap masuk angin. Kadang sy urut dgn minyak panas ada lah terkentut2. Ada tak mommies mengalami masalah yg sama Dan mcm mn nk elakkan perut masuk angin ni. Badan rasa Sgt x selesa, nk jln pun susah tu x termasuk sakit jahitan czer lg.

1 Balas

Sapu minyak angin kt perut (elakkan tempat czer) dan belakang. Sapu kat tapak kaki n betis, dan pakai stokin setiap kali tido malam.