Bil hospital putrajaya

Salam mommies out there. Nak tanya ada tak yang berpengalaman bersalin czer kat hospital putrajaya? Rate harga dalam berapa ye kena stanby ? Thanks 🙏🏼

1 Balas

wsalam.maaf puan sy kurang psti ttg ni dan tak penah bersalin di sana..kalau hsptl gomen sy bersalin dlu ms tahun 2019 sy bersalin czer pd 34 minggu utk 3 hari dlm 150 tak salah sy yg husband sy kena bayarla..anak pula stay nicu selama 17 hari sbb lahir pramatang pun cas dlm 1 ratus lebih juga..almost 300 abis dkt hsptl gomen..tempat lain sy kurang pasti bagaimana.nak pula sekarang dah tahun 2022 dan musim covidkan...mungkin harga berbeza..wallahualam.... ..cuba puan call hospital putrajaya tanya berapa rate tahun 2022 ..mg dpmudahkan segalanya .aamiin