Hospital Putrajaya

Hi mommies, nak tanye ade tak mommies out there yg ade experience bersalin di hospital putrajaya (bukan fpp) musim pkp ni? Suami boleh masuk tak dlm lr? Lepastu Dr ade yg lelaki or perempuan je ye? Due bulan 1 2021 tapi still confused nak bersalin dkt mane😅

1 Balas

Due bln 1.. Hurmm ni dah selamat melahirkan. Maaf mommy, saya bru tgk soalan mommy. Lagipula sy org sabah. Xtaw hospital putrajaya. Apa2pun, selamat berpantang ye mommy. Mesti masi dlm fasa bpantang. Jg diri taw mommy. Baby comel pun didoakan semoga sihat sentiasa & kekal comel smpai dewasa. Jd anak yg berbakti pd orgtuanya. Nah ❤️ untuk mommy. Stay healthy & stay safe mommy. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

hiii sis, mau tanya sis bsalin di hspital likas ka?