Baby Kicks

Salam Mommies , nak tumpang tanya untuk kiraan kicks baby ni normal ke baby kurang kick pada waktu pagi tapi malam dia aktif bukan main lagi . sbb kalau pagi ke petang tu boleh kira berapa kali je dia kick. puas pujuk lepas goyang2 perut baru ada tap lepas tu dia tidur balik ..

1 Balas

Wsalam. Wktu siang kbykn ibu aktif buat kerja, jd bby penat. So tugas ibu ialah tiap sejam, ambil masa utk rehat sekejap utk bg bby aktif. As long as cukup 10x gerakan sblm 9pm. Malam bby aktif sbb ibu dlm keadaan rehat. Dan bby selesa so mcmtu lh.

2y ago

terima kasih sis 🤍