Baby Kurang Aktif Siang

Salam mommy2 normal ke kalau baby kurang kick waktu siang, 2 3 hari ni saya bangun lewat sikit lepas subuh tidur balik. Sebab demam, jadi badan nak tidur je. Jadi start kira baby kick tu mesti pukul 11 ke atas, semalam okey je, harini baru 2 3 kick dari pukul 12. Risau jugak. Ada tak yang macam ni jugak, tapi baby kalau malam aktif jugak dia. Perlu tak saya ke klinik #31weeks3day #pleasehelp #firstmom #bantusharing

1 Balas

Yes sangat digalakkan untuk pergi klinik sebab awak je yang tahu pattern pergerakan anak macam mana.

9mo ago

Kalau saya, terus ke PAC.