Rasa pitam

Salam mommies.. nak tny, knp eh td sy berdiri trus rasa nk pitam, rasa mcm rumah bpusing pusing. Padangan pun tetiba jd kabur pastu trus rasa nk muntah. Brp kali jg ulang alik toilet sbb muntah td. Rasa dh xde apa dh abis tkeluar segala makanan semua 🥲 ni pun asal nk bangun je trus rasa nk pitam. 1st jd mcmni, sy skrg nk masuk 29minggu anak yg ke4.. normal ke mcmni?

16 Balas

syncope attack. selalu nya sebab low BP atau postural hypotension.

Kdg tanda2 hb low... G klinik utk check.. Semoga baik-baik saja..

Hb low and BP rendah time sy kena. Kena byk kan brht.

ni tanda hb low ..tekanan darah rendah

kalo x silap darah rendah tu..

Mslh hb atau kurg gula