Selalu nak pitam

Hai nak tanya bahaya tk kalau kita selalu rasa nk pitam? Berdiri nk pakai tudung pun boleh buat rasa nk pitam pastu badan tangan rasa lemah je ? btw sy pregnant 15weeks #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Bahaya jgk takut nanti terus pengsan kalau terlalu teruk..kena cari punca dan rawat..bg tahu nurse atau doktor ya..mungkin hb rendah atau ada tekanan darah rendah.

Pernah bagi tahu doktor tak? Takut ada anemia atau preeclampsia