Rasa nak pitam jantung berdebar debar

Ibu ibu pernah tak terjadi MCM Sya rasa nk pitam,nk tumbang,bdn lemah.. jantung berdebar debar..nk pergi hospital trus ke atu normal je..huhhh pening lemah bdn.. Sya dah 33weeks 3days..berpeluh peluh bdn ni.

2 Balas

tekanan darah tinggi kot sis 😅 try g farmasi untuk check blood pressure bp

2y ago

baharu semlm blik hospital..pergi sbb rasa nk pitam jantung berdebar debar..bdn lemah..tapi doktor ckp semua okey..mungkin hormon badan kuat kot..

takot tekanan darah tinggi

2y ago

tak ada plk semua ok je..tak ada plk tekanan darah tinggi apa semua..