Rasa Lemah, Penat Dan Rasa Pitam

Salam..sy nk tanya mommies yg dh berpengalaman..kenapa ye, atau normal ke bila kandungan dari minggu ke minggu badan kita rasa cepat penat, berdiri lama rasa nk pitam je? kdg nk bernafas pun rasa tercungap cungap? skrg sy dh 12w lebih.. Badan asyik lemah je? risau sgt effect pd baby.. #firstbaby

5 Balas

Sis Ada masalh gdm k.. atau darah tinggi.. lebih baik cek dgn yg pakar tuk mengesahkan.. mcm saya Ada gdm..Ada suatu Hari tu saya kena hypo terduduk menangis melayang layang j kepala.. tapi lama kelaman ok

4y ago

Dh bgthu nurse..dia ckp normal sbb berbadan dua..fkir positif jela ni..😔

Klu hb low, mungkin jgk. Mcm saya hb ok je. Tapi sy tetap ada rasa letih yg amat, sukar nk bernafas, slalu jgk nk pitam. Tp kandungan sy dh 25weeks. Kdg2 pembawakan budak jgk

4y ago

Oh yeke..mungkin pembawakan jgk ni..mcm nurse sy ckp, biasalh dh berbadan dua..benda tu normal..hb msih lg ok stakat ni..

Ha g la hosptl... Tkot de drah tinggi.... Effect tuh.. Bhya

Sy sllu mcm tu sis.. Prgi chck dkter kta hb low..

4y ago

Hb low pon bole pening ja

Hb ok ke?

4y ago

Pasni kna pkai stoking ler law tidur🙈