Pampers

Salam. Mommies, nak tanya pampers apa yg elok utk newborn baby & harga nya berpatutan? Mohon tunjuk ajar. 1st baby.

74 Balas

sy bru beli huggies nb dgn mikubi nb utk first baby..hrp2 serasi laa..nk kne trt n error jgk ni

4y ago

tula nk try dlu.. sbb tgk feedback lain2 baby lain2 ksesuaiannya..

Dryrpo ok, petpet or drypers. Semua ni sy cuba. Huggies biru bocor anak sy pakai. 😆

Mikubi, petpet, diapex. Tapi saya pakai petpet & anak pun serasi tak ada ruam ke apa

Sy pakai drypers dr anak 1 sampai 4..tesco choice pun ok..semua pun ok tak bocor..

Sy prefer Petpet@drypers utk nb. Time sale beli di shopee sgt berbaloi.. Hihi..

Petpet je. Ok. Xde bocor. Sy tukar genki NB bocor 🤣 tukar balik Petpet

Ank sye guna mikubi dri nb smpai skrng sis...murah lgi tu...tak kasar...

Sy guna drypers wee wee dry..ada juga cuba genki tapi x sesuai..☺️

PetPet.. Dr newborn smpai la skrg dh 1 tahun 5 bulan.. 😘 Alhamdulillah..

4y ago

Sama.. Sy pon first baby jgk.. 😊

Saya prefer petpet kalau newborn. Dah besar sikit tukar ke huggies.