BABY tak berak dah masuk 4hari

Risau laa . Anak fully bf . Pastu kentut dia busuk sampai ingt dah berak rupnya kentut je Kencing pun ok . Ni anak kedua tapi tetap risau bila baby tak berak ni . Anak first pernh jugk tak berak tp 3hari tu berak dah . ni second bby ni dah masuk 4hari tak berak lagi ....#pleasehelp #advicepls #bantusharing

9 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

ank sy fully bf. masa bwah 6 bulan memg berak jarang2. kdg sehari sekali. paling lama 12 hari. doc ckp normal. selagi dia kentut, perut lembut and x meragam.

Super Mum

anak saya 1st pon sampai 11 hari xberak.. ke-12 hari bru dia berak.. sya bgtahu doctor d klinik dia kata ia normal je for fully bf babies.

minta pendapat , agak2 upt naik 2 line tapi 1 line tu samar2 adakah positive atau negative hamil ya ?

Post reply image
12mo ago

in sha Allah positive .doa je bnyak2

Bf baby x berak seminggu pun ok.selagi perut x keras & baby x meragam

ok thankyou semua anak saya dah berak hari ke 7 tu . 😁😅

Baby fully bf xberak xpe..nanti dia berak tu

uppppp

uppp

uppp