Depo Injection

Salam mommies. Nak tanya, ada tak yang berpengalaman darah keluar makin banyak lepas period(day 16 onwards). Hari Selasa(3 hari lepas) dah sampai tempoh maksimum haid 15 hari. Tapi sampai hari ni darah makin banyak dr yg sebelum ni pulak, dah macam awal2 punya darah period. Ni normal ke? Atau tak serasi? Tengah bulan 10 ni appointment untuk next jab. Saya malas nak pergi jumpa doc dulu, tu yg tanya sini je 😅😅😆😆

3 Balas

Pernah dengar kawan cakap lepas ambil depo, makin heavy period dia