Jantung laju

Salam mommies Just nak share pengalaman.sy preggy baby 1st 4 bln. Saya teringin sangat makan laksa,n kebetulan dat day bz sgt..n sempat makan waktu malam.esok paginya muntah dua kali n semua laksa yang saya makan kuar habis. suami suh ambil mc,n nak dijadikan cerita dr. y check kata heartbeat saya laju..180.mcm jogging...dr suh rest 1/2 jam n check semula still laju...172.so terus refer hospital. sampai hospital,terpaksa masuk ward 2 hari..check jantung,masuk air, check darah..semua ok. Allahu, pengalaman sbb x pernah lg dok hosp. baby pun ok n siap berenang lagi..buat mommy suspen je..

1 Balas

saya kena macam ni masa pregnant anak ke2. darah rendah ke? saya pakej tekanan darah rendah+hearbeat laju. jantung kerja keras nak pam darah kata doktor. siap warded seminggu. tak tahu nak detect anemia ke apa.

5y ago

aah..darah rendah... badan kecil,berat pun xtambah makan kuat tapi xtau lemak g mana..hahah... metabolisme tggi org kata....