Krim ruam muka

Salam mommies. Krim ruam apa yg sesuai utk baby 1 bulan ya? Kalau boleh nak krim yg selamat klu termasuk mulut baby sbb anak sy suka gosok muka guna tangan even pakai mitten sekali pun. Sy dah cuba pakai bepanthen dan drapolene, tak kurang juga. Pegi farmasi dia bagi econazine tp yg ni steroid tinggi, ruam mmg pulih dlm masa sehari tp bila sy stop pakai ruam tu keluar semula.. sy takut nak pakaikan hari2 sbb kulit anak sy jadi kering 🤦🏻‍♀️

Krim ruam muka
26 Balas

saya ada guna ubt ruam bepanthen tp makin truk pulk . sapu vaselin sehari dah makin kurang merahnya esok dah xda .yang pnting klu dia berak trus tukr pampers and letak valesin

4y ago

a.ah truk sis smpai buntot dia luka lpas pakai bepanthen cebok pun nangis . ntah la mgkn ubt tu kuat . nasb trfkir sapu vaselin mmg lmbt skit nmpk tp brkesan bg anak saye .. awak try la sebamed org ckp bgus .