Buka buku pink

Salam mommies! Berapa lama ye kena tunggu nak dapat date appointment bukak buku pink? Saya dah seminggu call klinik inform nak bukak buku tapi sampai sekarang no response. Sorry first time mom 😅

2 Balas

try call lagi. maybe diorang terlupa sbb rmai patient nk kne jage...esok sis try call lagi ye...sis dh scan ke..klo belum scan, pegi scan dlu utk confirm da bpe minggu & heartbeat bby. 😊😊

2y ago

Saya dah 2 kali scan dah. Sekarang dah 10w2d. Risau sikit sebab baby twin. Tak tahu dorang cemana jadi memikir pulak

Biasanya 12 week ke atas.. Diorg tak bukak awal² sebab chances gugur tinggi.. Tapi lain negeri lain caranya.. Kalau n9, asal dah ada heartbeat baby, dah boleh bukak buku pink..

2y ago

Saya dah scan dua kali dah tapi hari tu dekat swasta. Dah nampak heartbeat baby semua. Tu risau sikit macam takde response je 😅