Bayi asyik keluarkan lidah 😅

Salam mommies. Anak baru berusia 2 bulan 24 hari. Saya perasan mula dua hari lepas dia asyik keluarkan lidah dan dia asyik main air liur dia. Normal ke?

11 Balas

anak sy start 2 bln gnap.. kemain lagi ngn buih2 air liur nye.. jelir2 lidah kat org lg.. sama jee sis..harini bby da 2bln 11 hari..siap pandai da gelak kuat.. sronok lakk tgk.. cpt kan anak2 mmbsr.. tak lama lg da nak mniarap..msty kte akan rindu moment ni..

ye..gitu lah baby sy pun.. papa dia selalu tegur jgn keluarkan lidah. mcm la baby tu paham. ni dah 4m dah. start 3m haritu dah pandai masukkan tangan dlm mulut. penuh la air liur kat tangan sampai skrg😅

normal... baby mengikut step perkembangan dari semasa ke semasa mengikut carta perkembangan baby yg spttnya mengikut umurnya..mg dpmudahkan segalanya amiin

samaa anak saya da sebulan main air liur dan lidah . tidur pun meleleh air basi hahah

Normal. Anak sy pun macam tu. Nanti dah masuk 3-4bulan pesen lain plak

Normal, nnt bila dah besar sikit suka sembur2 air liur pulak 😅

Normal 😂 nnt dekat 3bulan dia sembur air liur plak 🤣🤣

Normal.. Dia mula develop kemahiran tu..

bgus perkembangan baik..

Normal. Exploring phase