Main lidah

Hi, saya first mom. Nak tanya, baby saya 2bulan 10 hari. Skrg dia suka keluarkan lidah dan main air liur. Kekadang hisap jari. Kenapa ya? Saya risau sbb dia start kurang minum susu. #firstmom #pleasehelp

2 Balas

Normal je sis.. lg bagus kalau die dh hisap jari.. so die dah pandai kawal tgn n dh pandai tenangkn diri die sndri.. anak sy kdg2 nangis then snyap tibe2 sbb hisap jari.. kdg2 ttidur sndri time hisap jari.. jgn tarik tgn die.. kurang susu tu mcm mne ye?? Brp jam sekali??

7mo ago

Saya ingat kan dia kurang minum susu mungkin sbb dia hisap jari atau main air liur

tu mmg milestone anak. fasa nak explore badan dia

7mo ago

Betul..kne chck milestone ank..dlm app ni die dh sediakan