Selalu keluarkan air yang diminum

Hi mommies. Anak saya dah setahun. Normal ke kalau dia selalu keluarkan air yg dia minum? Dia dah pandai hisap straw tapi dia terus keluarkan air yang dia hisap tu. Macam main main pun ada jugak tapi selalu macam tu. Saya risau takut tak normal 😩

5 Balas

hi Mami semua.. nk tnya Ank saya Bru msk setahun tp blm tumbuh Gigi lgi.. normal ke atau x normal

Normal. Anak sy setahun juga begitu suka sembur air. Dia minum sikit lepastu sembur 😂

normal mommy, mcm anak saya, hbs 1 playpen basah dia punya kerja 😂 ..

Sama mcm anak saya 😂 lepastu dia dok senyum² kita yg geram haha

Normal. 😊 Bagi masa untuk anak biasa kan diri