26 minggu.

Salam mommies. Ade tak yg dah 26 minggu tapi baby dia tak banyak gerak ye. Sehari tu pagi dan malam je. Normal ke.

1 Balas

Memang dah start boleh rasa tendangan baby ke? Tapi tendangan dari 9 AM - 9 PM cukup tak? Kalau tak cukup kena pergi emergency terus. Bahaya.

4y ago

Oh, kalau belum start kira tendangan then it's ok. Melainkan kalau dah start kira, dan tendangan tak cukup, tu baru kena pergi check. Maybe sebab faktor kamu busy buat kerja - banyak bergerak, kekadang memang tak terasa baby gerak.