Baby malam berjaga siang tidur

Salam. saya nak mintak tips. supaya baby saya dapat tido lena dimalam hari. dia siang tido je, walaupun ajak main. siang sambil susu pun boleh tido😂 tapi malam jenuh nak tido kan. sampai menagis2, menagis kuat pulak tu macam kena pukul. ada tips tak? #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp #1stimemom

2 Balas

bby umur brapa sis? tabah jela jwpnya, sy anak dh msuk 2 ni pun kena jadi kelawar gak, rasa mcm dh penuh ilmu didada nk smbut bby ke2, sekali jadi kelawar jugak sbb anak xnak tdo mlm..😂😂😂 skrg bby ni dh msuk 9bulan, bru dia pndai nk tdo mlm haaa, dh smggu ni dia boleh tdo pkul 1 atau 2 smpai ke esoknya, selama ni pkul 6pagi baru nak tdo..🤣 ngeri kan??

baby baru nak masuk 2bln. alamak sis. smpai ke 9bln ke? hahahah saya ingt 4-5bln nnt dh okay. cmne la nak gi keje nnt😂😂 mmg takmau dia tido malam.