Berjaga lama siang hari

Normal ke ye baby berjaga lama siang hari xtido? Baru sbulan lebih. Hmm stress kdang2 bila baby xtido2 tkut dia xcukup jam tido 😢 anak mommies berapa lama ya berjaga? Dari pukul berapa ke pukul berapa?

2 Balas

x pyh stress biar je dia.. lynkn je.. lain budak lain perangainya. nt dia mengantuk dia tido lh.. janji dia x menangis ke apa x apa, biarkan je

8mo ago

tak betul ni sis. baby kita kena tidurkan dia by hook or by crook sebab dia takde hormon tidur lagi. so dia mmg tak reti tidur sendiri.

anak saya pun macam tu stress kadang2