spotting

salam . mom2 .. sy nk tnya normal ke klau ada spotting warna coklat .. maaf ye . sy tnya pendapat . sbb sy bru first baby .. kandungan sy 9week.

2 Balas

Bagi pendapat saya, sis kena segera ke hospital. Doktor akan check untuk decide spotting sis normal atau tak. Untuk early pregnancy, kalau spotting maybe doktor akan bagi ubat kuat kan rahim. Apa2 pun semoga sis dipermudahkan urusan. Aamiin 🤲🏻💕

3y ago

ubat kuat rahim tu apa nama dia ea

Boleh jadi normal atau tidak. Kalau still tak yakin, kena refer doc sis.