Spotting week 5

Hi, sy mau tnya. Klau spotting smpai 5 day utk 5minggu kehamilan ni. Ada ka sy perlu jumpa doc utk lebih lanjut? First baby, mcm2 sy fkir bila kluar spotting. Warna coklat gelap, and lama2 jd brownish pink mcmtu. #firstbaby #firstmom

2 Balas

jumpa doc sis

9mo ago

Tq sis, sy da jumpa doc tdi. Doc kata klau berlanjutan byk darah coklat mcmtu kena pegi hospt trus sbb risau miscarriage 😢 rasa mcm xdpt fkir apa2 da. Sbb utk hrini sy rasa darah tu xmcm bbrp hari lepas dia mcm spot2, kli ni mcm byk sikit smpai bila buang air kecil tu dia ikut menitik kluar jga 😌

jumpa doktor