Doakan saya

Salam. Mohon doa dari mommy2 semua... saya da warded hari ni..esok czer... Doakan saya dan baby selamat..nerves sgt sbb 1st baby... Any tips dialu-alukan ?

46 Balas

Aminn.. Semoga dpermudahkan urusan.. Byk zkir doa nabi yunus msa dlm operation room. Then mnum n mkn oren sunquick byk2 utk cpt proses sembuh luka.. Pgalaman sy bakal kali ke3 czer juga😊

In shaa Allah semoga Allah permudah segala urusan sis esok,, sya blm pnh ade pngalaman bersalin czer so memang tk tau jgk😁

Semoga dipermudahkan . Saya pun tengah hamil anak pertama . Doakan saya ye semoga dijaga dan sihat

Semoga dipermudahkan segala urusan n diberikan kesihatan buat ibu n baby...bykkn berzikir ya mommy

Waalaikumsalam. Semoga selamat mummy & baby. Semoga dipermudahkan urusan melahirkan sis.

Wsalam... Semoga dipermudahkan urusan sis... Semoga selamat kedua2 nya... Aamiin3

Insyallah semua baik² ye sis, semoga semua berjalan dengan lancar 😊

Semoga dipermudahkan semua... insyaallah amin...🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Bykkan berselawat InsyaAllah semuanya akan dpermudahkan..aminnn

sy doakn smoga segalanya dipermudahkn.. blh tahu knapa kna czer??