Mata sebelah berair

Salam minta pendapat atau pengalaman ibu2 ye. Anak saya 3 bulan lebih mata sebelah kanan anak asuik berair tp tak merah tak bengkak. masa checkup doc kata takda apa2 normal bby mcm tu. tapi ni dah dekat 3minggu mcm tu. masih normal ke? anak pun takda mergam sgt tp kesian tgk mata dia berair je wlaupun tak menagis. Patut ke sy bawa ke klinik??

1 Balas

Patut bawa klinik. dan satu lagi, pastikan alas tidur, bantal kerap ditukar basuh.