Salam Memperingati Isra' Mikraj

Salam memperingati Isra' Mikraj buat semua pengguna theAsianparents Malaysia. Tahukah anda bahawa peristiwa Isra' Mikraj merupakan sebuah perjalanan agung oleh Baginda Nabi Muhammad S.A.W? ISRA' - Perjalanan Nabi Muhammad S.A.W dari Masjid Al-Haram ke Masjid Al-Aqsa. MIKRAJ - Perjalanan Nabi Muhammad S.A.W dari Masjid Al-Aqsa ke Sidratul Muntha.

Salam Memperingati Isra' Mikraj
7 Balas

Salam israk mikraj Selamat berpuasa bagi yg berpuasa Moga kita menjadi hambaNya yang sentiasa mengikuti sunnah Rasul dan dipermudahkan urusan dalam beribadat kpd Nya Aamiin #TAPactiveusers #TAPsupermoms

salam isra' dan mikraj juga buat admin dan juga mommy2 yg ada di tAp ni.❤️

Salam israk mikraj #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Allahumma solli 'ala saidina Muhammad 💚

Salam israk & mikraj semua

salam israk mikraj