Hai mommy outhereeess

Tolong pilih nama anak sy . Tk tahu la nak yg mana satu hehe 1)Muhammad Noah Azz Qa’eef 2)Muhammad Noah Al Qa’eef 3)Muhammad Noah El Qa’eef 4)Muhammad Noah Azra 5)Muhammad Azra Qaef

17 Balas

pendapat saya pilih nama yg memudahkan utk anak bljr sebut n mengeja namanya nnt.. tp ikut pilihan mommy juga.. sbb itu ank mommy 😊

sy pilih nama anak simple je..AFIQ..mudah..anak pun tak susah nk tulis nama sendiri..maksud pun bagus..

aduhh pnjg nma ank😅 sy pilih nma ank simple je Khaleed Affan.

panjangnye lahai. belum bin lg tu..jenuh nk nulis nye😁

Muhammad Noah Azra, sdp nya nama tu😍😍😍

5. Islamic gitu. Sedap dengaq

4. Sbb senang sebut..

pjgnya ya ampun

1😁