Luahan saja..

Salam, mcmana ya nk lapang dada ni, mak saya ni tiap2 bulan saya bagi duit. Tp ada je nanti tiba2 nak duit lagi utk kucing la apa, jemu betul..kadang smpai bagi je tp mmg tk ikhlas.. kita ni dah la bjimat sbb nak bsalin & ada baby, tadi saya terus terang je cakap saya tk suka mintak mcmni, mcm tk pnah bagi, 6hari lepas dh bg 200, pstu mintk lagi. Tu sy bbulu tu..adoila

2 Balas

ckp je takde duit senang wlaupun ada duit. mgkin dia takpaham awk tgh struggle jimat duit nk beli brg baby lgi.

cakap kt mak elok2 pasal duit tu