Susu badan banyak

Salam mcm mana nk buat kalau susu badan terlalu laju Dan banyak? Sebab bayi Suka merengek Dan kerap lepas puting ketika menyusu ?

2 Balas

Kena perah skit supaya baby tak tersedak juga sbb ssu laju. Mcm bby sy suka skali sedut byk. Da la ssu saya laju sbb breast dh bgkak dh store susu. Bby sng tersedak sbb laju sgt. So sy pump dlm btol skit bfore bf bby

Pump susu dulu bg kurang sikit . Even so anak sy pun mcm ni jugak la. Masa ni la nak duk toleh tmpt len. Sy tarik muka dia isap susu balik 🤭🤭