Baby 2bln lebih taknak puting kosong

Salam mami semua. Nak tanya ada tak mami mami yang sekapal dengan saya? Kita dah nak start kerja. Cuba bagi puting kosong yang sama jenis dengan botol susu. Tapi tetek jugak yang dicari. Kalau malam nak tidur tak apa la bagi tetek. Takut time hantar ke babysitter baby nak tetek jugak. Susah hati kita ni 😩😩

3 Balas

sye rse mkn hri jgak nk mngajar bby nie.. x bley expect sehari 2 bby da pndai.. bby pn da 2 bln mnyusu bdn dye da cerdik.. tu yg tolak puting kosg..

1y ago

Time tu bby berapa bulan ya?

kena try and error sis. saya dulu sampai 4x beli puting jenama lain2. last2 puting tommee tippee baby terima. yg ultra light

cuba tukar puting jenis yang lain