Nak tanya ... pernah tak mami dalam ni guna puting seperti yang saya hantar. Berkesan ker?menjadi ?

Nak tanya ... pernah tak mami dalam ni guna puting seperti yang saya hantar.  Berkesan ker?menjadi ?
2 Balas

Nipple shield sy guna utk kurangkan masa pam susu sebab baby xnak direct. Flow susu sy laju so dia macam lemas. Bila sy pakai nipple shield ni mula2 ok. Tp bila susu dah banyak keluar nipple shield tu jadi licin & bgerak2 lepas tu terus tercabut. Time nak pasang balik time tula baby meraung sebab putus susu. Sampai terjatuh kelam kabut ambil shield lain. Memang sy terus buang sebab geram😅. Sudahnya sy teruskan pam & bottlefeed sampai baby dah 9 bulan. Alhamdulillah.

9mo ago

terima kasih pandangan puan...

beli yg brand pgeon. yg ni nipple die besar.

9mo ago

okay..tq pendapat dari puan..