Breast kosong takde susu?

Saja nak meluah, berpantang dgn mertua. Tiap2 masa mertua ulang breaat lembik takde susu. Kalau betul takde susu, takde la anak saya tiap2 masa kencing. Berak pun cukup. Breast kosong sebab anak always nak menyusu. Tapi mertua duk ulang tetek lembik. Kqdang tu stress. Tetek tak sempat penuh, anak dah mintak nyusu. Apa pendapat mommies?

1 Balas

awk lebih kenal diri awk. dan tgk ank pun okay saja. so xperlu terasa hati dgn mertua..