susu botol

Salam.. macam mana nak bagi anak minum susu botol ye? Saya terlambat latih dia.. seminggu je lepas tu hantar pengasuh memgamuk tak nak susu botol.. Saya dah cuba pigeon, nuk yang kuning n putih, fiffy.. minta tolong siapa ada pengalaman.. sebab anak first tak tahu.. dia dah 4 bulan lebih

1 Balas

bila dia nk menyusu, jgn terus bg susu badan...sua botol dulu... 2. Bila dia tenang²...ckp dgn dia..."syg ibu, skrg kena minum auau dlm botol...syg ibu baik kan...." mcmtu...sembang²...