Bersama Suami

Hye ibu2 semua... Ade tk yg dkt sni permulaan mngandung keinginan bersama suami kuat sgt2... Stiap hari atau selang sehari mesti nk bersama... Ade yg mcm tu ke?? Maaf bertanya...

16 Balas

Kdg2 i pun hairan nafsu pegnen nie mcm membuak2. Husband baru hbs mandi tgh2 lap2 bdn pun trus pnggil hasben mintak tgk kote dia. Ape lagi la hasben ok jer coz kluak dt toilet mmg dah sedia2 x pkai baju pun. So biler dah kna ksi tgk kote mula la tgn nie nak usap2 yg hujung tu smpai hasben terkeras. Hasben maner yg biler dah keras tak trus kan game. Haha. Tah la i time pegnen asal tgk kote jer nak pgang yg hujung2 kote tu n nafsu membuak2.. Kdg2 hasben tidok pun i gi selak kain die nak pgang smbil ramas2 yg hujung pangkal tum adoiyaiii.. Maaf yer over sikit saja nak share perasaan nie.

saya pun sama sis... masuk trimster ke2... sampai sekrg dh masuk 28w..... setiap hari sya bersama dengan suami..... kadang2 tu 1 hari sampai 2 kali.... tak boleh tersentuh atau rapat.... tangan ni gatal jek nak meraba kote en.suami.... en suami siap ckp.... kalau mcm nilah... bahagia rasa.... sampai en.suami amalkan air ketum.... 😄😄😄😄 kata en.suami sya ni dh mcm amalkan viagra....

5y ago

Kelako tol bile baca yg ni 🤣

Sy. Prasaan tu lain mcm. Tp sis klu awal2 preggy jgn sronok sgt.. sy pn bsama x ada apaa2.. then tlampau kerap jd bleeding. Pergi ke doktor dia ckp myb suspect kguguran.. doc bg ubat n suh elak bsama gn suami.. bila pkir2 balik.. tu punca utama. Start dr hari tu mmg kmi bjaga2..klu ikut nafsu n tggjwb.. mmg masing2 nak. Tp kena pkir baby.. alhamdulillah sama2 mmahami..

Hm jangan kata permulaan. Saya sampai dah nak due ni rasa macam tu. Sebelum mengandung takde pulak rasa mcm ni. Tp bila fikir kesian suami penat sy pendamkan je keinginan sy ni so takdelah buat selalu.

5y ago

A, ah kn... Mcm sy bkn suami yg mntk, tp sy... Sblm preggy tkde rase sgt nk bersama, tp awal preggy ni pulak nafsu membuak buak🤣

Org kata hormon ibu mengdung ni lagi2 bab bersama suami ni kuat. Hehehe. Sy skrg je da kurg. Sbb bla bersama perut terus mngeras n then skit celah kelengkang xeh bwk berbincang

4y ago

Biasanya klu keinginn isti utk bersama.. bby boy @ girl?

Me 😅 tapi bukan sy yg mintak, si suami yg suka mintak,💞 . Dari awal sampai sekarang dh msuk 33weeks dh.. Ke suami sy yg mengidam nak bersama ni 😅😅😅😅😅

5y ago

Hm suami takut nk mintak sbb isteri dia pregnant. Tp isteri dia pendam rasa sendiri mcm mana ni 😂

Emm sy dlu pun keguguran bila bersama suami..Masa tu kandungan 7w.myb msa tu pjj ngn suami.mungkin tiada rezeki kami lagi..Buat boleh sis..tp slow2.

Normal sbb hormon kita kan berubah bila pregnant selagi takde any health concern boleh je teruskan. Enjoy 😇

Bestnya.. Sy awl2 je.. Skrg dh 32mggu kurg nk bsama.. Cm trsa sowg2 je

Memang sis... Tpy awal2 x digalakkan bersama