Barang Baby

Salam , Maaf saya nk tanya . Quantity mcm baju, bedung ,barut tu smua nak kena ad berapa helai ya untuk first baby yg dah berpengalaman.

2 Balas

Masa saya jarang guna barut untuk bany tapi dalam 10-15 helai cukup kot selalu basuh (lagi pula saya guna barut saya masa baby lagi 😆), baju ni paling susah bajet sebab saiz newborn ni kecik, ada baby sekejap badan montel, bedung 10 cukup dah selalu beli 1 plastik ada 10 tu.