Darah

Salam. Maaf berkongsi gambar ni. Nak tanya ibu² semua ni darah tanda² nak bersalin ke? Atau darah yg berlendir tu baru tanda nak bersalin. Skrg baru masuk 33w.

Darah
2 Balas

Better sis g hsptl..sbb usia kndungan br 33minggu kan..tkut nti jd apa2 pd kandungan..jgn d bia2kn.. klu g hsptl..at least if anythng happen..doc n nurse.leh bntu..pntau keadaan kita n bby dkt dlm tu dgn gune mesin ctg tuk detect bby normal.or.abnormal..mg d pmudahkn segala urusan sis dan slmt smuanya..aamiin

hi mommy, better gi hospital sekarang :)