Tanda tanda nak bersalin 33w

Assalamualaikum...saya nak tanya sekarang saya dah 33w and sepanjang harini baby asyik mengeras and aktif sangat lepastu ada keluar lendir jernih banyak jugak la tapi takde darah tu kira tanda nak bersalin ke? Ni yang sulung saya tak tahu sangat#firstbaby #pleasehelp #firstmom

1 Balas

Klu jernih belum lg. Dia discaj coklat/darah mcmtu atau ketuban pecah. Dan diikuti dgn perut mengeras & senggugut tangkap pinggang & pinggul tiap 5 minit.