rasa lenguh kaki

Salam, kandungan sy sekarang 14 minggu, tapi sy dah mula rasa lenguh di tapak kaki, mungkin sbb kerja sy kena berdiri. Saya tak tahu nak buat apa utk legakan rasa lenguh ni, masalahnya setiap Kali berjalan jari jari ni terasa pedih, sama juga semasa solat bila nak sujud, jari rasa sakit kena lipat utk sujud....Saya pon khuatir jika ini simptom kencing manis.. mohon pandangan semua..

1 Balas

Sapu minyak angin dan time tidur pakai stoking..insyAllah dpat membantu

5y ago

Tq sis..mudah2an...sy akan cuba