KEBAS TANGAN

Tumpang tnya ibu2 biasa masuk 8bulan akan rasa kebas di kaki . Tpi sy rasa rasa sakit dan lenguh di bahagian lengan smpai jari. Normal ke? Mohon kongsi pengalaman ibu2 . Kaki sy tak rsa kebas pon yg kebas nya bahagian tapak tangan hingga ke lengan

2 Balas

Sy pom rse kebas.. tapak tangan jri... Kaki kdg rse kebas kdg Tak.. cuma xpasti Ni normal ke x.. xde pglaman jugak

Sya tak rasa kebas tapi rasa tangan makin gemuks gemuks..bila bangun pagi kepal tangan rasa mcm kembang semacam

4y ago

Tak pernah plak tanya sbb kawan pun dia ngandung mcm tu jugak ..mungkin sbb berat badan naik kot tu yg rasa kembang semua🤣